Het luik dat zich aanpast aan jouw behoeften!

Toegangsluik op maat voor een persoonlijke ervaring

Tempo Matériaux biedt u een toegangsluik op maat, volledig aangepast aan uw behoeften. Op zoek naar een betegeld toegangsluik of een toegangsluik voor een badkuip? Onze inspectieluiken voor plafond- of wandmontage zijn perfect geschikt voor alle plafondsystemen, servicekanalen, zolders, kruipruimtes en scheidingswanden. Zoals onze klanten kunnen bevestigen, bieden onze producten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Inspectieluiken op maat: betrouwbaar en eenvoudig te monteren

Het monteren van ons toegangsluik op maat is snel en eenvoudig. Als je de instructies op het technische informatieblad volgt, kun je het zonder problemen in elkaar zetten. We gebruiken eersteklas materialen om de betrouwbaarheid en veiligheid van onze producten te garanderen. Waterafstotend, waterdicht en akoestisch, dit toegangsluik voldoet aan al je behoeften. Voeg een vleugje design toe met onze reeks kleuren: rood, geel, grijs, donkerblauw en nog veel meer. Ontdek onze catalogus om vertrouwd te raken met onze producten en uw toegangspaneel te kiezen.

Bouw je toegangsluik in 3 stappen:

01.

Type inspectieluik.

Kies het juiste type luik voor je installatie.

02.

Maat en kleur.

Kies de juiste maat en kleur voor je interieur.

03.

Systeem openen

Kies het veiligste openingssysteem voor uw toepassing.

Toegangsluik op maat motorcycle filters ico

Kies uw toegangspaneel

Selecteer je opties om je zoekopdracht te verfijnen en vind het toegangspaneel dat je nodig hebt!

Inspectieluik voor gipsplaten

Het inspectieluik voor gipsplaat is ideaal voor plafondsystemen van gipsplaat of servicekanalen. Onze luiken zijn gemaakt van de beste materialen en garanderen kwaliteit en functionaliteit. Al onze toegangsluiken zijn geschikt voor verschillende diktes gipsplaat (ba 6, ba 10, ba 13, ba 15, ba 18, ba 25), zodat je het juiste luik voor jou kunt vinden! Onze luiken zijn ook geschikt voor gipsplaten van een reeks bekende merken zoals Placo, Siniat, Knauf, enz. Zo vind je zeker het luik dat bij je past!

Metalen inspectieluik

Het metalen inspectieluik combineert zuinigheid en betrouwbaarheid. Deze luiken zijn akoestisch geïsoleerd, lucht- en stofdicht en verkrijgbaar in diverse kleuren. Ze bieden een groot aantal voordelen tegen onverslaanbare prijzen. Wand- of plafondmontage, u bent er zeker van dat u de juiste keuze maakt als u vertrouwt op Tempo Matériaux, en onze klanten kunnen daarvan getuigen.
Toegangsluik op maat livraison monde entier
SNELLE, EFFICIËNTE LEVERING

Wereldwijde levering

Geniet van snelle, efficiënte internationale bezorging in slechts een paar klikken. Geef ons een adres en we leveren je producten zo snel mogelijk.